Home       Grondverzet       Loonbedrijf        Nieuws       Contact   

nieuws

Entjes B.V  Uw betrouwbare partner in

Grond-, Weg- en Waterbouw

Mei 2018

 

Met onze A30g Volvodumpers voldoen we aan de moderne emmissienormen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature: Shovelmachinisten

 

Bij Loonbedrijf Entjes bv  zijn we op zoek naar shovelmachinisten die ervaring hebben in de wegenbouw. Als shovelmachinist ben je verantwoordelijk voor verwerken van bouwmaterialen en profileren van banen. Je bedient de shovel met inachtneming van de vereiste veiligheids- en onderhoudseisen. Het op de juiste wijze gebruiken, schoonhouden en zover mogelijk onderhouden van het aan jou toegewezen materieel en gereedschap. Je houdt registraties en certificaten van materieel dat gebruikt wordt bij. Je bedient shovels voor het grondverzet. Daarnaast vind je het geen enkel probleem om mee te helpen in het Loonwerk.

 

Taken / Eisen :

 

Meerdere jaren ervaring op een shovel in het grondverzet en infra

Ruime werkervaring in soortgelijk werk

Ervaring met GPS gewenst

VCA

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerwin de Vries.  Stuur een e-mail naar info@entjesbv.nl of neem telefonisch contact op via 06-50233488

 

 

Mei 2018

 

In samenwerking met Aannemings bedrijf Koen Meijer is Loonbedrijf Entjes bv bezig met de ontwikkeling van belevingspark De Toekomst in Scheemda. Op dit moment wordt een sanering uitgevoerd waarna aan de terreininrichting kan begonnen.